Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Salg

Personalarm/Forsvarsspray SAND Super Gaia

Personalarm med forsvarsspray

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: kr 249,00

Tilbudspris kr 124,00

  • Rask levering
  • 14 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt på ordre over 500,-
  •  

Produktinformasjon

Detaljer

Denne overfallsalarmen er tre produkter i ett:
Kraftig overfallsalarm med hele 110dB sirene.
Spray med irriterende middel som blinder overgriperen i 3-5 minutter.
Farge som setter seg i huden i opptil flere dager
Denne sprayen er det aller siste på markedet for personlig sikkerhet. Den er innovativ når det kommer til både funksjon og utseende. Beholderen er designet med tanke på at sikkerhet ikke trenger å være kjedelig. Det er lagt vekt på det at den skal være enkel, rask og effektiv å bruke. Samtidig som den ser bra ut. Beholderen er liten og nett, slik at den kan ligge diskre i vesker eller jakker. Den er sikker for lekkasje og feil-aktivering av alarmen er vrient.


Aktiver din Super Gaia:
Beholderen er formet slik at den passer godt i hånden. Knappene går i ett med beholderen, slik at intensjonen ikke avsløres ved første øyekast. Dette for økt sikkerhet. Beholderen har en aktiveringsknapp i ryggen og en testknapp foran.
Rett beholderens munnstykke mot din overgriper og press knappen på toppen. Alarmen aktiveres og sprayen slipper ut. Skulle du uheldigvis miste eller bli tatt i fra din Super Gaia i dette øyeblikket, så vil alarmen på 110 desibel ule i hele 90 minutter. Skulle du ved en glipp klare å aktivere alarmen uten å mene det, kan alarmen slåes av ved å trykke opp testknappen.


Hvordan teste din Super Gaia:
Før du går ut, kan det være lurt å teste at din Super Gaia fungerer optimalt. For å teste alarmen, tar du en tynn penn å trykker opp testalarmen foran. For å stenge den, gjentar du det samme en gang til.

Trygghetstips:
1. Ha alltid en plan. Er du bekymret for hva som kan skje, så ha en plan for hva du skal gjøre. Dette vil hjelpe deg i en krisesituasjon slik at du kanskje kan unngå en lammende sjokktilstand.
2. Før du går ut. Øv på å skrike høyt. Dette høres kanskje tullete ut, men de fleste vil reagere når de hører noen skrike av redsel. Hjelpen kan da være innenfor rekkevidde.
3. Vær oppmerksom. Ha kontroll på hvor du er og hvem som er rundt deg. Det er når du minst forventer og aner, at overgripere slår til.
4.Stol på deg selv og dine instinkter. Følg magefølelsen, den har som oftest rett. Føler du at noe er feil, så bytt rute, gjør noe uventet eller forbered deg på å springe eller forsvar deg selv.
5. Vær klar i ditt kroppspråk. Vis med kroppen og skrittene du tar, at du vet hvor du skal. Dette hjelper både deg mentalt og øker din sikkerhet.
6.Vend aldri ryggen til noen/noe som gjør deg nervøs. Føler du noen følger etter deg og du føler uro, gjør dette. Stopp opp, se de i ansiktet og spør de helt vanlig «Hva er klokken?» eller noe lignende hverdagslig. Du har da sett overgriperens ansikt og har mulighet for identifisering. Dette gjør en overgriper stresset og forhåpentligvis ombestemmer han seg. Men vær beredt!
7. Unngå små, trange, isolerte og tomme veier. Også de som mangler gate-lys. Hold deg på større gater og veier så godt du kan.
8. Ikke bruk øreplugger eller headset på begge ører. Dette gjør deg mindre oppmerksom på dine omgivelser. Unngå store bager eller flere vesker som kan være mer til hindring enn nytte. Gjerne ha en barriere mellom deg og overgriperen som nøkler, alarmer eller lignende.
9. Bruk mobiltelefonen, ha den i hånden eller snakk med dine nærmeste. Fortell de hvor du befinner deg hen. Ha dine nærmeste på hurtig-oppringing.
10. Skulle du bli fulgt etter av en bil, bytt retning på vei hjem igjen eller kryss gaten.
11. Sist men overhodet ikke minst. Vis ditt sinne og ikke din redsel. Ikke la overgriperen overtale deg til at du er fanget. Skrik, spark, riv, klor, gjør det du kan. En sterk reaksjon kan ofte stoppe et angrep/overgrep. Vær tøff, vær sterk, vær modig!

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

FargeNei
StørrelseNei

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Personalarm/Forsvarsspray SAND Super Gaia

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').