Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Sporfilmpakker

Radonmåler sporfilmboks

Radonmåler sporfilmboks med rapport er den enkleste og billigste måten å måle radon selv hjemme. Du bare kjøper det antall du behøver for å måle i de rommene du ønsker å måle i. Etter at du er ferdig med målingen hjemme, så sender du boksene inn til laboratoriet i medfølgende returkonvolutt, de foretar en analyse, og du får en skriftlig rapport tilbake når analysen er klar. Alt du behøver følger med i pakken. Det er altså ikke Trygg og Sikker AS som foretar analysen. Du bør måle i minst to forskjellige rom, og i hver etasje.

Måleprosedyre i henhold til Statens Stråleverns måleprosedyrer

Målingen utføres i henhold til Statens Strålevern sin måleprosedyre og analysen foregår i et akkreditert laboratorium. Måleresultater behandles konfidensielt og rapporteres direkte fra laboratoriet til kunden. Ta kopi av skjemaet du sender med, og pass på at du har notert det nummer som står på sporfilmboksene.

Enkelt å måle Radon selv

Å foreta radonmåling med sporfilm er ikke vanskelig. Alt du trenger å gjøre er å sette sporfilmen på et sted den kan stå i måleperioden. Radonmåleren bør stå i rommet det måles i 2 måneder før du sender den tilbake. Etter at du har sendt inn radonmålingen kommer målerapporten i posten.

Behandlingstiden hos laboratoriet er mellom 2-6 uker, avhengig av hvor mange sporfilmer de får tilsendt til enhver tid.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side