Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Nyhet

Radon hurtigmåling sporfilmboks med rapport - Rapidos

Sporfilm for hurtigmåling - Med denne radonmåleren har du resultatene dine klare innen 10 dager.

Tilgjengelighet: På lager

kr 575,00
  • Rask levering
  • 14 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt på ordre over 500,-
  •  

Produktinformasjon

Detaljer

 

Med denne radonmåleren har du resultatene dine klare innen 10 dager

Dette sikrer deg en rask kontroll av radonnivåene, som igjen gir en god indikasjon på om det er radonproblemer i bygget.

Fordeler med Rapidos

Verdens mest nøyaktige korttidsmåling med sporfilm, målingen kan gjennomføres hele året, målerapport er inkludert i prisen, kort leveringstid og resultat av måling i løpet av en uke.

Radonnivået kan variere mellom rommene i et bygg, hvis man ønsker en sikker bekreftelse på radonnivåene i et rom må man derfor måle dette spesifikke rommet. Det er viktigst at man måler de rommene i et bygg hvor man oppholder seg mest. Dette omfatter i hovedsak stue og soverom, men kan også inkludere treningsrom, hobbyrom og lignende. For en bolig med 1 stk stue og 4 stk soverom anbefaler vi at man måler med 5 sporfilmer, 1 stk i hvert rom. For mer informasjon om måling anbefaler vi Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) sine nettsider og deres Måleprosedyre for radon i boliger. For måling i næringsbygg anbefaler vi at man følger anbefaling fra Måleprosedyre for skoler og barnehager. 

Om du skal ha mer enn 6 sporfilmer, anbefaler vi at du tar kontakt med oss direkte for å unngå tollgebyr. Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet anbefaler minimum 2 stk sporfilmer for radonmåling i bolig.

 

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Farge Nei
Størrelse Nei

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Radon hurtigmåling sporfilmboks med rapport - Rapidos

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)