Tlf. 22 110 110

Velkommen!

Radonmåler sporfilmboks med rapport 2 pk

Pris

Tilgjengelighet: På lager

kr 479,00

Vi sender normalt varer fra vårt lager innen 24 timer.

Kontakt oss for mer informasjon om dette produktet:

Telefon: 22 110 110
kundesenter@tryggogsikker.no

 

Produktinformasjon

Detaljer

Pakke med 2 stk. sporfilm radonmåler i radontett pose. 1 stk. bruksanvisning og måleskjema. 1 stk. ferdigfrankert returkonvolutt. Målerrapport fra laboratoriet hjem i posten er inkludert i prisen. Sendes etter at boksene for radonmåling er sendt inn for analyse og har blitt analysert i laboratoriet.

Hvor mange trenger du? Hvor mange sporfilmbokser du trenger avhenger av hvor mange viktige oppholdsrom du har i de to nederste etasjene. Viktige oppholdsrom betyr rom hvor familiemedlemmene oppholder seg mye. For eksempel stue, soverom, kjellerstue, kontor, hobbyrom, hybel i underetasjen etc. Du trenger 1 stk. sporfilm radonmåler per rom i disse etasjene. Har du flere soverom i underetasjen bør du måle i hvert av disse rommene, selv om ikke alle brukes daglig.

Måletid Vi anbefaler å måle i 2 måneder. Med minste måletid på 30 dager. Dette fordi radonnivå innendørs varierer mye over tid (timer og dager). Variasjonene kan skyldes endringer i klimaet, som f.eks. temperatur, lufttrykk, vindstyrke og vindretning etc. Det er viktig å måle gjennomsnittlig radonnivå over lang tid fordi det er denne gjennomsnittsverdien som kan relateres til helserisiko (lungekreft). Det er vanlig å bruke sporfilm til langtidsmåling over minimum 2 måneder. Radonmåling bør helst utføres i vinterhalvåret, fra oktober til april, evt. over et halvt år fra midten av sommeren til midten av vinteren (eller omvendt).

For att rapporten skal være godkjent, så må du måle i minst to måneder i vinterhalvåret. Godkjent rapport kreves for eksempel til utleieleiligheter.

Når kan jeg måle over kortere tid? Innreder du kjeller, eller rett og slett har ikke tid til å vente i 2 måneder? Takket være den gode følsomheten i våre sporfilmer kan du nå måle over bare 30 dager. Slike målinger kan i de fleste tilfeller gi en god indikasjon på eventuelle radonproblemer.

- Dersom du har målt for høye radonverdier å trenger hjelp og veiledning kontakt vår samarbeidspartner Radonmannen AS

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

bilmodellNA
FargeNA
StørrelseNA

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Radonmåler sporfilmboks med rapport 2 pk

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').