Trygg og Sikker AS
Brannstige

Brannstige

Norsk brannstige med norsk godkjenning. Stigen er den første brannstigen i landet som har norske godkjenningspapirer. Sørlandsstigens brannstige er testet og godkjent av Sintef Byggforsk.Redningsstigen er en fastmontert utfellbar brannstige som kan tilpasses alle typer bygg. Stigen monteres som en list på veggen, og med et enkelt håndgrep felles den ut og er klar til bruk. Til boliger med mer enn 2 etasjer, kan stigen løses ut fra alle etasjene. Stigen kan ikke løses ut fra bakkenivå og er vedlikeholdsfri. Den leveres som standard i natureloksert aluminium. Farget eloksering eller annen overflatebehandling kan leveres etter kundens ønske.

Godkjenning

Sørlandsstigen er godkjent hos Sintef Byggforsk og oppfyller de nødvendige kravene i standardene; NS, INSTA 650 og EN 131 NS-Norsk Standard, INSTA-Skandinavisk Standard, EN-Europeisk Standard. Se godkjenningspapirene fra Sintef Byggforsk [PDF].

Produksjonsanlegg er CE merket. Et anerkjent internasjonalt merke som viser kjøperen at man får ett produkt som tilfredstiller de nødvendige krav.

Kvalitetssikring

Sørlandsstigen er blant annet kvalitetsikret gjennom internasjonale leverandører, Sapa Profiler AS, Ingeniør firmaet JHS, samt gjennom CE merking.

Stigen er konstruert og testet for å oppfylle de nødvendige kravene i NS-INSTA 650 ( Norsk Standard og Skandinavisk Standard ) og EN 131 ( Europeisk Standard ).

Sørlandsstigen er dimensjonert hos Ingeniørfirmaet JHS med den mest avanserte beregningsmetode, bl.a. fullstending FEM analyse (Finite Element Method).

I tillegg er stigene grundig utprøvd og testet ved fabrikken. Hver enkelt brannstige må passere en omfattende kvalitetskontroll før den blir godkjent for salg. Fullstendig dokumentasjon og testrapport fremlegges på forespørsel. Alle stiger blir i tillegg demonstrert og testet ute hos kunden, før salget er gjennomført.

Garanti

Sørlandsstigen gir 15-års garanti på redningsstigen.

Brannstige for alle behov

Sørlandsstigen har utviklet stiger spesielt for eneboliger, rekkehus , høyhus og blokker. Stigen produseres i Norge og kan tilpasses alle behov.
Eksempler på brannstiger

Eksempler på brannstiger

Det finnes alltid en løsning for å få til en brannstige. Nedenfor ser du noen eksempler. Vi kan levere brannstiger i mange varianter. Ta kontakt for mer informasjon.


Tekniske data - Sørlandsstigen

Tekniske data - Sørlandsstigen

Lær mer om brannstigen, tilbehør og muligheter.


Brannstige - en viktig rømningsvei

Brannstige - en viktig rømningsvei

Brannsikkerhet i hjemmet er langt mer enn brannvarsler og brannslukningsapparat. Ikke minst er gode muligheter til å komme ut når ulykken først er ute avgjørende, sier Morten Lindhjem hos Sørlandsstigen i en artikkel i boligmagasinet til Østlands-Posten i Larvik.


Få et uforpliktende tilbud på brannstige

Få et uforpliktende tilbud på brannstige

Fyll inn skjema under og du vil bli kontaktet for et uforpliktende tilbud på brannstige


Nyhet - Alarmmannen smartalarm

Noen av våre produkter
Boligalarm Boligalarm
Røykvarsler Røykvarsler
Brannslukker Brannslukker
Brannteppe Brannteppe
Brannslange Brannslange
Evakuering Brannstige
Branntau
Evakuering
Barnesikring Barnesikring
Førstehjelpsutstyr Førstehjelpsutstyr
Bilsikkerhet Bilsikkerhet
El-sikkerhet El-sikkerhet
Redningsvest Redningsvest
Personlig sikkerhet Personlig sikkerhet
Bestill Trygg og Sikkers sikkerhetskatalog, med rømningsplanlegger og oversikt over våre produkter
Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev med gode tilbud og produktnyheter.

Maks 1 nyhetsbrev pr. 14 dager.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Din adresse vil ikke bli solgt eller delt med noen tredjepart.

Sikkerhetsnyheter

Abonner på nyheter fra:
Powered by FeedBurner

 Abonner på våre sikkerhetsnyheter

Få sikkerhetsnyhetene
på e-post

Skriv inn din e-postadresse:

Levert av FeedBurner