Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Førstehjelp

Rett utstyr redder liv

Både i private boliger og på arbeidsplassen er det fornuftig å gjennomgå hvilket førstehjelpsutstyr som er tilgjengelig. Enkelt utstyr som et medisinskap med grunnleggende innhold, isposer, brannbandasje og lignende kan gjøre stor forskjell hvis en person har skadet seg.

Ikke vær gnien på førstehjelpsutstyret

På arbeidsplasser eller steder der det er et større antall mennesker innom daglig eller det drives sport, kan man også vurdere å investere i mer robust utstyr for førstehjelp, slik som hjertestarter. Man bør minimum ha en førstehjelpskoffert, og kjøper man for eksempel Noraid Førstehjelpskoffert følger man også Arbeidstilsynets anbefalinger. Denne kofferten har bandaser for blødninger, brannskader, forbindingsmateriell, øyeskyll, isposer, hypotermiteppe og mer. Koffertene leveres i tre størrelser (stor, medium, liten) etter ditt behov. For deg som vil lære mer om riktig førstehjelp kan man også kjøpe dvd og bok fra Norsk Førstehjelpsråd.

Lett å oppgradere med netthandel

I nettbutikken er det lett å få oversikt over de produktene som finnes, og se gjennom priser, leverandører, ulike pakkeløsninger og anbefalinger fra produsentene. Denne handelen kan man gjøre unna fra sofakroken hjemme, så det er ingen unnskyldning for å ikke ha riktig førstehjelpsutstyr på arbeidsplassen, idrettshallen eller hjemme.

Vare 1 til 12 av totalt 69

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 12 av totalt 69

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5