Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Fritid

Smarte investeringer til hyttelivet

Det er deilig når det nærmer seg ferietid og man endelig kan ta turen til hytta eller sommerhuset. Før man drar avgårde kan det være lurt med litt enkel planlegging for å sørge fot at småproblemer ikke gir en sur start på ferien. Skal du på hytta vinterstid er det få ting som er bedre enn å komme til en ferdigvarmet hytte, det ordner du lett med Ring Hytta Varm fra Defa. Denne smarte løsningen gjør også at du beskytter hytta mot frost og slipper ubehagelige overraskelser når du kommer frem. Det kan også være lurt å investere i lommelykter både til bilen og til hytta, slik at man har lys selv hvis strømmen skulle være borte.

Stemning med trygge stearinlys

De fleste synes det er koselig å tenne stearinlys i mørkere tider, men det er ikke alle steder som egner seg like godt for levende flammer. Flammeløse lys er trygge, miljøvennlige og økonomiske, og like koselige som levende stearinlys.

Kontroll på tingene dine – også hvis de er på avveie

Nå leverer vi også sporingssystemer som rapporterer posisjon med jevnlige intervaller, slik at du kan se eiendeler på avveie befinner seg. Dette sporingssystemet kan også følge stjålne objekter over landegrenser