Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Airthings

Produsert i Norge

Airthings er en norsk produsent av produkter som måler luftfuktighet, temperatur og radon. Selskapet er et resultat av at en gruppe forskere som jobbet ved CERN så et behov for revolusjonering av metoden å måle radon på i norske hus og hjem. Airthings bruker samme den samme profesjonelle teknologien i alle sine produkter. Du kan endelig ta tilbake kontrollen over luftkvaliteten i huset ditt.

Produkter for måling av radon

Av produkter fra Airthings må en radonmåler som Airthings Home trekkes fram. Denne ble nominert til Forskningsrådets Innovasjonspris i 2012, og er svært enkelt å bruke for hvem som helst uten kunnskap om radon. Du kan lese av middelverdi av radon for siste døgn, uke og år. Bedriftsversjonen av denne kalles Airthings Plus og har en rekke muligheter for analysering av data ved overføring til PC. For de som elsker å bruke mobilen til alt er Airthings Wave tingen.

Hva passer til deg?

Om du kun er ute etter å få en oversikt over radonnivået i huset ditt, er helt klart Airthings Home et billig og godt alternativ. Home er lett forståelig og er noe også bestemor kan installere og forstå. Denne har lang batteritid, og det er ikke uten grunn at denne ble nominert til prisen i 2012. Er du en teknologifreak er nok Wave mest appellerende for deg. Airthings Plus eller Airthings Pro måler radon med mer avanserte egenskaper og egner seg godt for bedrifter. Sistnevnte er virkelig i en klasse for seg i dette selskapet.

4 vare(r)

per side

4 vare(r)

per side

Fant du ikke Airthings produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!