Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Barnesikring

Trygge hjem med små barn i huset

Når man får små barn i huset er det mange ting de gjerne vil utforske i minste detalj, og det kan derfor være lurt å tenke litt ekstra på barnesikring hjemme. Trappegrind, barnesikring av vinduer og dører er noe av det første man tenker på for å redusere de mange potensielle farene for små barn. Kjøkkenet er et sted hvor det er spesielt viktig å sikre, og komfyrsikring er et viktig element. Komfyrbeskyttelse hindrer små barnehender å nå frem til varme kokeplater.

Beskyttelse mot fingre i klem

Barn som gjerne vil utforske hver krik og krok står i fare for å få fingre i klem, enten det er i dører, vinduer eller andre lure (og vonde) steder. Klemsikring fås i flere varianter, slik som Babydan fingersafe som passer på at dører ikke kan klemmes over barnefingrene.

Det meste du trenger for trygge barn

I nettbutikken vår finner du det meste du trenger for å oppnå komplett babysikring og barnesikring. Vi har også utstyr for bil som øker bilsikkerhet for barn og gjør at barnet sitter komfortabelt. Se deg rundt i nettbutikken og finn de produktene som passer din familie!

Vare 1 til 12 av totalt 16

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 12 av totalt 16

per side

Side:
  1. 1
  2. 2