Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Gassvarsler

Trekk pusten i ferien

Om du tenker å dra på ferie med et portabelt soverom, bør du ha gassvarsler både i bobil, campingvogn og båt. Om du oppholder deg et annet sted med risiko for farlige gasser, bør du ha en gassvarsler som registrerer propan, butan, metan, naturgass og eventuelle andre gasser. En gassvarsler tilkobles et 12 V-anlegg via en overgang eller direkte i strømuttak. Dermed kan du lage mat og varme opp campingvogna uten å være redd for å puste inn farlige gasser. Litt mer ufarlige gasser kan vi derimot ikke garantere mot.

Gassvarslerens funksjon

En gassvarsler du kjøper fra oss kan du feste på ei plate på veggen med medfølgende skruer. En to meter lang ledning følger også med. En alarm utløses om 8 – 17 % av nedre eksplosive grense nås. Dette avhenger selvfølgelig av hvilken type gass det er. Dermed kan du unngå gassforgiftning under ferien og potensielle eksplosjoner i dine dyrebare kjøretøy og hus.

Installasjon av alarmen

Når du bruker en gassvarsler i campingvogn eller båt, kobler du den til et solcelle/12 V-anlegg via en overgang for sigarettennerkabel. Det får du kjøpt av oss for en forholdvis billig penge. Når du har en gassvarsler på ei hytte eller hjemme, kobler du den rett i strømuttaket. Ikke vet vi hva du trenger å bruke gass til når du er hjemme, men det får være opp til deg. Walter White hadde nok uansett ikke likt å ha en sånn alarm liggende rundt under sine eksperimenter.

2 vare(r)

per side

2 vare(r)

per side