Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Brannskilt

Trygghet betyr også synlighet

Det finnes et stort utvalg av løsninger og apparater for å skape trygge bygg og arbeidsplasser. Men det er også viktig å tenke på at disse apparatene er lette å finne når man trenger dem! Et godt gjemt brannslukningsapparat eller en brannøks som er helt utilgjengelig blir vanskelig å bruke når en nødsituasjon oppstår og man kanskje ikke har hodet helt kalt. Sørg derfor for at dine sikkerhetsprodukter er godt merket, slik at den som trenger utstyret finner det ved behov. Husk særlig på dette hvis du leier ut hytte eller bolig.

Skilt for bedre sikkerhet

Noen av de viktigste nødskiltene er skilt for brannslukningsapparat og rømningsskilt. Disse skiltene bør plasseres godt synlig i nærheten av apparatet eller rømningsveien. Skiltene er ofte selvlysende, og kan leveres i flere størrelser. De viktigste brannskiltene for å øke trygghet i tilfelle brann er skilt som indikerer branndører som ikke må blokkeres, brannslanger, skilt om å ikke bruke heis og skilt for brannalarm.

Skilt for førstehjelp

Førstehjelpsskilt er også nyttige for å øke bevissthet om tilgjengelig utstyr i forbindelse med en nødssituasjon. Blant de vanligste skiltene er skilt for førstehjelpsutstyr, hjertestarter og sykebåre.

9 vare(r)

per side

9 vare(r)

per side