Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Yaktrax

Postbudenes valg

Har du noen gang hatt lyst til å være et postbud? Det er noe med uniformen som er litt forlokkende, er det ikke? Vel, nå kan du i hvert fall gå skodd på samme måte som postbudene over hele landet i vinterhalvåret. Med brodder fra Yaktrax PRO utenpå skoene kan du gå eller løpe med et perfekt grep på både snø og is. Broddene kan brukes på både joggesko og kraftigere vinterstøvler. De er enkle å ta av og på og er forebyggende mot skader.

Opptil hundre kontaktpunkter

Yaktrax PRO, som består av et nett av naturgummi og og stålspoler, gir deg det gode grepet takket være 80 – 100 kontaktpunkter mot bakken i alle retninger. Vanlige brodder har til sammenlikning svært få pigger. Holdbarheten på broddene forringes ved mye bruk på asfalt uten snø og is. De vil vare lengre om du holder dem rene og oppbevarer dem tørt, mørkt og kaldt. Det er også viktig å tenke på at man bør skylle dem etter bruk for å fjerne veisalt fra norske veier.

Turgåerens venn

Yaktrax Diamond Grip er verstingutgaven fra Yaktrax med brodder. De limer deg til isen og passer både til jobb og fritid. De er veldig slitesterke og kommer i størrelsene S – XL. På samme måte som Yaktrax PRO, kommer disse med elastisk naturgummi. Disse passer perfekt for de som går mye ute på all slags terreng. Perfekt for turgåere som ikke er redd for å gå på hardt og steinete underlag.

2 vare(r)

per side

2 vare(r)

per side

Fant du ikke Yaktrax produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!