Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Crewsaver

Avanserte flytevester

Engelske Crewsaver produserer solide redningsvester. De kombinerer kunnskap og erfaring opparbeidet gjennom 30 år med produksjon med den nyeste 3D-teknologien. Dette gir vestene en unik design og passform, samt de mest avanserte sikkerhetsfunksjonene. Av vestene er Crewfit-serien den første automatiske vesten på markedet som gir en sikker, pen og komfortabel vest til fritidsbruk. ErgoFit er de mest avanserte og laget for tøffe forhold. Kommer med innebygd sprayhood og nødlys.

Modellene vi fører

Vi fører to forskjellige utgaver av Crewfit-vesten fra Crewsaver i Norge – Crewfit Hammar kommer med og uten sele. Disse er utstyrte med trykkstyrt avføringsmekanisme som utløses 10 cm under vann. Vi har også en Crewfit-vest for barn mellom 20 – 40 kilo. Vesten blåses opp automatisk ved kontakt med vann. Toppmodellen ErgoFit gjør at du snus i vannet på to sekunder om du skulle falle uti med hodet ned. Denne tilfredsstiller ISO 12402-kravene. Crewsaver var forresten først ute med oppblåsbare vester.

Du har hos Trygg og Sikker et stort utvalg

Valget av vest fra Crewsaver kommer an på bruksområde og hvor mye du vil legge i din egen sikkerhet. Toppmodellen ErgoFit gir den beste sikkerheten, der du også har belysning om du skulle ligge i vannet. Uansett hvilken vest du velger, kan du være sikker på at Crewsaver kun har vester av god kvalitet. Hos oss kan du ellers kjøpe reboot-flasker med karbondioksid om du skulle gå tom. Ei redningsline er noe som er en nødvendighet for alle båter med mannskap. Det får du også kjøpt her.
Fant du ikke Crewsaver produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!