Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Cederroth

Førstehjelp med kvalitet

Cederroth er en internasjonalt veletablert produsent som fokuserer på å utvikle diverse førstehjelpsartikler. Du kan selv eie “verdens minste nødetat” ved å kjøpe Cederroth sin førstehjelpsstasjon. Denne passer forøvrig perfekt for bedrifter med ansatte som ikke har særlig kunnskaper om førstehjelp. Salvequick-plastrene er vel for eksempel noe vi alle kjenner til. Ellers har vi sårvaskeservietter, øyeskyll og blodstoppere på lager fra Cederroth her i Norge.

Stasjon eller skap?

Den nevnte føstehjelpsstasjonen har kommet i en ny og forbedret utgave, etter forbrukernes eget ønske. Den er mer hygienisk og har bedre beskyttelse mot støv og smuss, og alt har sin faste plass slik at du skal slippe å måtte lete og fomle etter det du trenger når du faktisk trenger det. Førstehjelpsveggen for du også til over halv pris i forhold til førstehjelpsskapet vi selger fra Cederroth. Den gjennomsiktige fronten og det enkle brukergrensesnittet taler til stasjonens fordel. Denne kommer også i en mindre utgave.

Annet fra Cederroth

Av andre produkter som vi kan trekke fram fra Cederroth, er selvfølgelig plastrene essensielle. Cederroth-produkter som øyeskyll, sårvaskeservietter og blodstoppere er andre nødvendige ting å ha i førstehjelpsskrinet. Det vil nok være hensiktsmessig å investere i en førstehjeqpsvegg der du har bedre oversikt over hvor du har hva og hva det er som mangler, så kan du eventuelt fylle på selv etterhvert som det går tomt av forskjellige artikler. Ellers kan du kjøpe en liten plasterautomat hvis du føler behovet er dekket når det gjelder det andre.

Vare 1 til 12 av totalt 19

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 12 av totalt 19

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
Fant du ikke Cederroth produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!