Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Abus

Sikkerhet på to hjul

Abus er en ledende tysk produsent av sikkerhetsløsninger. De jobber ut fra filosofien om at sikkerhet er avhengig av kvalitet og kommer stadig med nye innovative produkter. Abus her i Norge fokuserer på sikkerhet for trafikanter på to hjul, i tillegg til at Abus tilbyr hengelåser, låsesylindere, videoovervåkning og alarmsystemer. Hos oss får du flere forskjellige låser i god kvalitet til sykler, skap, containere og andre formål.

Tilbehør til sykkelen

Om du er på jakt etter en skikkelig god sykkellås som takler de fleste tyveriforsøk, trenger du ikke lete lenger. Vi har nemlig det du trenger. Steel-O-Flex passer både til sykkel og moped og er testet mot de fleste kjente tyverimetodene. Den har sikkerhetsnivå 10/15. Ellers har vi kjetting og en foldbar FG-godkjent sykkellås med to nøkler, der den ene nøkkelen har LED-lys. Denne tar veldig liten plass og har fleksibel montering med borrelås eller skruer. Transportveske følger med.

Hengelåser og diverse

Fra Abus får du lås som er FG-godkjent både for klasse 1, 2 og 3. Vi har hengelåser som er egnet til bruk ved vann og snø, som for eksempel i båt. Vi har en kraftig hengelås for for å låse eksempel containere. Ellers tilbyr vi et nøkkelskap som kan være greit å ha for enkel oppbevaring og tilgang til nøkler, kodekort og andre mindre verdisaker. Dette kan du for eksempel legge ute for å overlevere nøkler til håndverkere eller andre. Kommer med Abus egne firesifrede kodelås.

9 vare(r)

per side

9 vare(r)

per side

Fant du ikke Abus produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!