Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Førstehjelpskoffert

En førstehjelpskoffert bør være lett synlig, lett å åpne, og det bør være enkelt å finne utstyr som er nødvendig for å gi rask hjelp til skadde. Alle disse punktene er dekket med førstehjelpskoffertene som selges her, og innholdet er godt organisert og profesjonelt innpakket. Det kan være lurt å gjøre seg kjent med nøyaktig hvor de forskjellige hjelpemidlene befinner seg i kofferten, så vet man akkurat hvor man skal lete hvis ulykken er et faktum.

En koffert som vil vare lenge

Når man legger kompress eller bruker annet medisinsk utstyr på et sår eller annet traume, må selvfølgelig utstyret være så rent og sterilt som mulig. Forurenset materiell kan føre til infeksjoner, men disse koffertene er svært tette og solide. Dette, sammen med de sterile innholdsposene, sørger for at sjansen for forurensing av utstyret er minimal. Kofferten leveres i forskjellige størrelser, men felles for alle er at innholdet er godt organisert og instruksjonene lett forståelig. Dermed er koffertene enkle i bruk, og det blir ikke rom for misforståelser i kritiske situasjoner.

Enkelt å fornye innholdet

Alle våre kofferter unntatt den minste oppfyller arbeidstilsynets anbefalinger til mobil enhet, og bruker et nytt refillsystem. Du kan lett se akkurat hvilke produkter du trenger å fylle opp med for at kofferten skal bli komplett igjen etter bruk. Denne løsningen er bra både for miljøet og lommeboka, siden det forbrukes mye mindre plast og andre materialer ved produksjon og bruk. Det medfølger også veggbrakett for opphenging på vegg. Husk også å kjøpe med merkeskilt - dette er påbudt på arbeidsplasser, men kan også være praktisk å ha i en vanlig husholdning.

10 vare(r)

per side

10 vare(r)

per side