Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Kontaktbeskyttere

Vonde karameller

Vi har vel alle opplevd å få en eller annen karamell av det heller beske slaget. Vi som har husker i hvert fall at det ikke var noen særlig hyggelig opplevelse. Strøm er ikke noe man leker med, og det kan i ytterste konsekvens rett og slett være livsfarlig å komme i kontakt med elektrisitet. Med dette i bakhodet kan det være lurt å investere i en barnesikring for stikkontakt. Ikke det at dine pølsefingre får plass i stikkontakten, men om du har barn kan det finne på å stikke mye rart inn der.

Løsningen på problemet

Fra BabyDan leverer vi seks stykk kontaktbeskyttere som forhindrer at barn kan stikke gjenstander inn i stikkontakten. Denne passer både til jordede og ujordede kontaker; støpsel i veggen og padder. Sistnevnte er kanskje enda mer fascinerende som et potensielt leketøy-substitutt for barn. Når du må bruke stikkontakten er det bare å fjerne pluggen igjen. Våre kontaktbeskyttere er godkjente etter høyeste standard.

Hvorfor stikkontaktbeskytter?

Man kan tenke at barn ikke vil ha noen interesse av stikkontakter, eller at fingrene er for tykke til å putte inn der. Så hva er da poenget med å kjøpe kontaktbeskytter? Vel, for det første er de fleste barn nysgjerrige på hva de voksne gjør og har en generell interesse for å utforske nytt terreng. For det andre finner et barn fort ut hvordan man kan putte noe inn i stikkontakten. Ikke la din tvil føre til at barnet risikerer liv og lemmer – kjøp stikkontaktbeskytter.

1 vare(r)

per side

1 vare(r)

per side