Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Sikring av skap, skuffer og vinduer

Beskytt barna i hjemmet

Barn kan være smartere enn vi tror, og det betyr at vi må følge ekstra nøye med for potensielle farligheter et barn kan rote seg opp i. Å redusere skadepotensiale i hjemmet er en god start, og det kan du gjøre hvis du går til anskaffelse av en barnesikring for dør, skuffer og vindu fra oss. Vi har sikringer som trenger nøkler for å løses opp, eller rett og slett bare en håndbevegelse fra en voksen.

Barnesikring for skap og skuffer

Vi har tenkt på mange potensielle farer for et barn i hjemmet. Et av disse er kjøkkenskuffen med kniver. Der kan du koble på en selvklebende barnesikring for skuffer med tilhørende nøkkel. Du kan ellers låse igjen hele skapet ved hjelp av barnesikring for skap. Vi har egen barnesikring for doble skapdører og kjøleskap. En multilås kan brukes mange forskjellige steder om du skulle ha et spesielt behov. Vinduslås gjør at barnet ikke faller ut fra vinduet.

Det viktigste for småbarnsfamilien

Vindu kan være svært farlige for barn å falle ut av. Barnesikring for vindu gjør at barna ikke kan åpne vinduet mer enn 10 cm. Ellers bør man vurdere lås til skap med farlige gjenstander for barn, som for eksempel kniver, spisse redskaper og giftige væsker. Du vet selv hva som er de mest prekære behovene i ditt hjem. En multilås kan være grei å ha i bakhånd uansett hvilke andre låser du måtte ha på handlelista.

7 vare(r)

per side

7 vare(r)

per side