Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Redningsmaske

Vær trygg med riktig rømningsmaske

Det er mange ulike apparater og installasjoner som bør være på plass i bygninger for å redusere sjansen for dramatiske konsekvenser av brann. Takket være slike tiltak er de fleste bygg og boliger i Norge langt mindre utsatt for brann enn tidligere. Selv om målsettingen for de fleste er å unngå at en brann oppstår i det hele tatt, er det også viktig å ha riktig utstyr dersom uhellet skulle være ute.

Brannrømningsmaske for de dyrebare minuttene

Skulle en brann oppstå og man ikke har mulighet til å redde seg ut umiddelbart, kan en flukthette være livreddende. Denne hetten er en brannmaske som beskytter øyne, nese og munn mot farlige, irriterende og potensielt giftige gasser som kan oppstå ved et branntilløp. Parat flukthette filtrerer luften i ca 15 minutter og har en levetid på ca 8 år.

Livreddende utstyr som passer de fleste brukere

Parat flukthette leveres i soft pack, altså myk forpakning som også er den mest solgte varianten, eller i hard case, hvor masken har noe mer solid innpakning. Prisen på flukthetten er høyere for solid innpakning. Masken veier rundt 600 gram, og leveres med fri frakt.

2 vare(r)

per side

2 vare(r)

per side