Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Babydan

Barnas sikkerhet først

BabyDan er et dansk firma som produserer ulike sikkerhetsinnretninger rettet mot barn. Det er en 50 % eid familiebedrift som startet sin virksomhet etter krigen med produksjon av første og fremst dukkevogner. Den mest solgte varen utover 1950- og 60-tallet var likevel ei sengegrind. Denne ble etterhvert videreutviklet for å kunne brukes ved dører, trapper og vinduer. I dag har BabyDan mange ulike produkter med et vidt spekter av bruksområder.

BabyDans ulike produkter

Hos oss får du kjøpt blant annet BabyDan sine vinduslås-utgaver, dørstopper, komfyrbeskyttelse, stikkontaktbeskytter og skuffelås. Livlige og nysgjerrige barn kan være vanskelig å holde styr på av og til, særlig når du ikke ser hva som skjer. BabyDans produkter gjør at du kan slappe av litt mer. Barna brenner seg ikke, får ikke støt eller skjærer seg ikke like enkelt som de ellers kunne ha gjort. BabyDan selger også babysafe, men det er ikke noe vi har inne for øyeblikket.

Beskyttelse for ditt lykketroll

Så, du har et lite lykketroll i hus, og vet ikke helt hvor du skal begynne når det gjelder sikring av det meste av gjøremål. BabyDan sin vindussikring bør være prioritert sammen med stikkontaktbeskyttere. Fall og støt er potensielt livsfarlig. Lås for skap med skarpe gjenstander kan også være lurt. For å gjøre det hele lettere kan Starter safety set være en god start. Da får du til gjengjeld halv pris i forhold til hva du måtte ha betalt for innholdet hver for seg. Så kan du heller fylle på mer etterhvert.

Vare 1 til 12 av totalt 15

per side

Side:
  1. 1
  2. 2

Vare 1 til 12 av totalt 15

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
Fant du ikke Babydan produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!