Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Komfyrvern / komfyrsikring

Fingrene av fatet!

Har du små barn hjemme? Om du kjøper komfyrsikring slipper barna å få forbrenning etter å ha tatt på kokeplata. Å ha en barnesikring foran en platetopp er veldig lurt for å beskytte små barnefingre mot forbrenninger. Den hindrer også barn i å legge ting på platene. Dessuten kan sikringen gjøre at klærne dine blir litt mindre fettete og at du slipper å få så mange brennende fettbomber slengt i trynet eller andre steder på kroppen.

Vårt utvalg

Vi har komfyrbeskyttelse fra BabyDan uten frontgitter i ildsikkert metall. Den er i et tidløst og diskré design og monteres enkelt med dobbeltsidig teip. Den har vært testet etter flere forskjellige kriterier og har fått godkjennelse etter høyeste standard. Denne passer både innbygde og løse komfyrer, og er kanskje spesielt egnet for ferieturer med campingvogn med små barn på slep. Kanskje du også har gassovn på hytta med flammer? Komfyrvern du finner hos oss er justerbart i bredden fra 50 til 70 cm.

Kjøp og vær smart

Man må regne med at et barn får seg noen skrammer i løpet av en dag. Man vil jo likevel redusere disse skadene til et minimum, sånn at det blir mindre for dere som foreldre å bekymre dere for. Et komfyrvern er helt i tråd med dette, og innkjøpet av dette kan faktisk forhindre at barna får livsvarige merker og arr etter et uheldig møte med komfyren. Ikke vent til du plutselig skulle hatt det en dag – skaff deg komfyrbeskyttelse nå!

1 vare(r)

per side

1 vare(r)

per side