Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Brannsikkerhet

Har du tenkt på brannsikkerhet i hjemmet ditt?

De fleste av oss tenker minst mulig på at noe kan skje dem vi er glad i hjemme, og heldigvis er brann noe som skjer relativt sjelden. Men – noe av grunnen til dette er nettopp det økte fokuset på brannsikkerhet i bolig. Mens det før kunne være ganske selvsagt å ta ut batteriet av røykvarsleren hvis den ble for irriterende, tenker kanskje flere av oss i dag på viktigheten av å ha fungerende røykvarslere.

Velg riktig brannsikkerhetsutstyr

Røykvarslere er blant det enkleste og rimeligste utstyret man kan installere hjemme for å øke brannsikkerheten. Du bør ha minst én røykvarsler per etasje, installert et sted hvor de kan oppdage brann på kjøkkenet, stua og utenfor soverom. Brannslukningsapparat er også anbefalt, og pulverapparat egner seg godt til slukking av de fleste typer branner.

Brannsikkerhet er alltid viktig

Hvis en brann skulle oppstå er det viktig å ha trygge rømningsveier. Har du installert en brannstige, som er relativt rimelig i innkjøp, kan du være trygg på at hele familien kommer seg ut i tilfelle uhellet skulle være ute. Søk på våre nettsider for å lese mer om disse og mange andre produkter som kan gjøre ditt hjem tryggere.

Vare 1 til 12 av totalt 119

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vare 1 til 12 av totalt 119

per side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5