Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Sørlandsstigen

Norskprodusert rømningsvei for deg og din famlilie

Sørlandsstigen er en norsk produsent av utfellbare stiger med og uten ryggvern. Deres stiger er spesielt utviklet for eneboliger rekkehus, høyhus og blokker. De har også utviklet bøylestigen som kan brukes ved evakuering eller arbeid på tak. Sørlandsstigen produserer stigene på sin egen fabrikk i Norge. Stigene inneholder ingen stoffer som er på miljøvernmyndighetenes obs-liste for helse- og miljøskadelige stoffer. Sintef Byggforsk har godkjent stigene for bruk som rømningsvei ved brann.

Enkel selvmontering

Stigen monteres vertikalt til veggen for at den skal kunne brukes når man går ut fra et vindu, en balkong eller noe liknende. Stigen folder seg ut ved at du trekker ut splinten, og deretter kan du gå hele veien ned til bakken. Stigen kan du enkelt montere selv uten at du trenger noen spesialverktøy eller ekstra tilbehør. Stigene har 15 års garanti ved vanlig bruk etter at de har blitt ferdig montert. Dette er varer som sendes direkte fra leverandøren med 1 – 2 ukers leveringstid.

Vi tilbyr et stort utvalg av stigelengder

Vi har flere forskjellige lengder av Sørlandsstigen på vårt lager. Vi har stiger med lenger på både 3,9; 4,2; 4,8; 6 og 6,9 m. Om disse lengdene likevel ikke skulle være passende, kan de tilpasses til den lengden du trenger. Ta i så fall kontakt med oss, så er vi behjelpelige med det. Foruten stiger leverer Sørlandsstigen også utstigningsplatå for montering av stigene på hus med sideslående vinduer. Brukes når brannstigen må monteres litt lengre bort enn man vanligvis kommer til. Platået er laget i aluminium.

6 vare(r)

per side

6 vare(r)

per side

Fant du ikke Sørlandsstigen produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!