Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Parat

Redningsline istedenfor brannstige

Parat er et Norgesbasert firma som siden slutten av 1980-tallet har levert redningsliner til både Norge, Europa, USA, Russland og Japan. Det spesielle med denne linen er en trinse som bremser nedfiringen. Med én hånd på tauet kan man selv bremse. Parat sin redningsline er testet av Danforce i Danmark og brukes for å tilrettelegge for sikker rømming på samme måte som ved bruk av brannstige. Linen har en selvlysende etikett som kan fås i flere språk. Denne viser enkelt hvor linen er om strømmen skulle gå.

Redningslinen

For å bruke linen fra Parat må du minst veie 40 kilo. Barn på 11 – 12 år kan som oftest bruke linen alene. Barn under 40 kilo kan benytte en egen barnesete i følge med voksen. Ellers er linen veldig slitesterk, og selen leveres i samme materiale som bilbelter kommer i. Det kan være verdt det å kjøpe til en eller flere monteringskroker med skuer og plugger. Dermed slipper du å fastmontere linen ett sted, og kan heller flytte den til et rom lengre unna brannen.

Livstidsgaranti

Om det skulle oppstå en nødsituasjon der du må bruke linen, vil Parat gå over linen din for å sjekke om det er noen deler som må byttes før de så pakker linen for deg før du får den tilbake. Dette koster deg ingenting. I tillegg er brukere av linen forsikret mot personskade som oppstår om det skulle være en produksjonsfeil. Dette gjelder så lenge dette skjedde i en nødssituasjon.

5 vare(r)

per side

5 vare(r)

per side

Fant du ikke Parat produktet du letet etter? Ta kontakt med oss på Chat eller epost så kan det hende vi har et godt alternativ!