Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Husbrannslange

Slukk med vann

Vann er effektivt når du skal slukke brann i trevirke, tekstiler og papir. Dette kan en brannslange være behjelpelig med, men husk å montere den på et lett tilgjengelig sted og at den er lang nok til å nå alle rom. En ideell måte å oppbevare en sånn slange på, er å ha den på en trommel med senterinnføring. Dermed slipper du å dra ut hele slangen for å bruke den. En regulerbar dyse bør være i spyleenden, slik at både trykk og stråle enkelt kan reguleres.

Ha en brannslange hjemme

Vi i Trygg & Sikker har inne én husbrannslange på trommel. Den har 20 meters rekkevidde og kan kobles på en ydeler for kran om det ikke er plass på krana. Vår husbrannslange med en pris på 549,- gjør dette til en rimelig investering. Du må ikke bruke vann fra slangen til å slokke frityrrelaterte branner, siden dette kan føre til eksplosjonsartet brann. Ellers oppfyller husbrannslange kravene for å være et godkjent slukkemiddel hjemme. Forutsatt at slangen når alle rom og er fast tilkoblet vann.

Fordeler med brannslange

En brannslange går aldri tom for vann – det er i hvert fall ikke slangens feil om vannverket streiker. Ellers er vann totalt ufarlig for å komme i kontakt med i forhold til det andre slukkemidler som karbondioksid, pulver og skum kan være. Når du først har installert slangen, trenger den ikke særlig vedlikehold sammenliknet med annet slukkeutstyr. En brannslange er enkel å bruke både for barn og voksne.

2 vare(r)

per side

2 vare(r)

per side