Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Gassvarslere for 12 volt og 220 volt

Med en gassvarsler blir du vekket før en eventuell gasslekkasje blir kritisk. Ideell for hjemmet, hytta eller campingvognen.

gassbrenner


Har du gassovn, gasskomfyr eller gasspeis?

Isåfall bør du i tillegg ha en gassvarsler for å sørge for at du blir varslet hvis du skulle være så uheldig å få en lekasje. Gassen er svært eksplosiv, og kan i tillegg virke kveldende. Derfor ønsker du tidligst mulig varsling av alle gasslekasjer.

Gassvarsler

Detekterer gasser som propan, butan, metan, naturgass. Den er enkel å montere og kan koples direkte til strømnettet via nettadapteret.

En gassvarsler detekterer ikke narkosegasser. - Se vår narkosealarm for varsling av narkosegass.

Tilkobling av strøm til gassvarsleren er svært enkelt og kan ikke gjøres feil. Varsleren har innebygget elektronikk som sørger for at det ikke spiller noen rolle hva som er pluss eller minus. Kan tilbobles 12 volt, strømadapter for 220 volt medfølger.

Når gassvarsleren er koblet opp, ta gjerne en lighter inntil rillene nederst på høyre side og slipp ut gass. Varsleren vil da begynne å pipe. Denne funksjonstesten bør utføres med jevne mellomrom slik at du er sikker på at gassvarsleren din virker som den skal.

Det finnes ikke gassvarslere for batteridrift, disse varslerne bruker så mye strøm at du er nødt til å ha dem koblet mot 12 voltsanlegg i campingbil/vogn eller mot 220 volt.

Se vår gassvarsler - klikk her
 

Kontaktinformasjon

Telefon: 22 110 110

 kundesenter@tryggogsikker.no

Gassalarm / gassvarsler 12/220 volt