Tlf. 22 110 110

Velkommen!

Brannslukker Housegard pulver 6kg 55A 233BC

6 kg pulverslukkere er førstevalget i villa, leilighet og fritidsbolig, men passer også for offentlig virksomhet, kontor og industri.

Tilgjengelighet: På lager

kr 589,00
housegard
  • Rask levering
  • 14 dagers åpent kjøp
  • Fast frakt 79,- pr ordre
  •  

Produktinformasjon

Detaljer

Slukker større branner

Om ulykken inntreffer, så kan Housegard 6 kg Pulverslukker 55A være forskjellen på å lykkes med å slukke brannen eller ikke. 6 kg pulverslukkere er førstevalget i villa, leilighet og fritidsbolig, men passer også for offentlig virksomhet, kontor og industri. Veggfeste inngår.

Det er forskjell på brannslokkere og brannslokkere

Det er forskjell på brannslukkere og brannslukkere. Jo høyere slukkeeffekt en brannslukker har, jo større brann kan den slukke. Housegard 55A har markedets høyeste slukkeeffekt, hvilket betyr at den slukker 60% større branner sammenlignet med en brannslukker med lavere slukkeeffekt (34A). Housegard 55A 6kg pulverslukker slukker de fleste typer branner i så godt som alle materialer. Ikke gjør kompromisser med sikkerheten, en dag kan brannslukkeren være det viktigste du eier.

Riktig slukkemiddel på rett plass!

Generelt kan man si at valget av slukkemiddel i stor grad bestemmes av den virksomhet som utføres på stedet, eller utfra hvilke branner som kan oppstå. En kombinasjon av flere typer kan derfor være aktuelt. Når man tar hensyn til de forskjellige slukkemidlenes egenskaper, og at brukeren blir kjent med disse og håndlukkerens virkemåte, vil man kunne utføre en rask og effektiv slukking.

Vi anbefaler

For hjemmebruk anbefaler vi pulverslukker, den brannslukkeren som slukker brann i de fleste materialer. ABC-pulver har meget høy slukkeeffekt selv ved bruk av små mengder pulver. Pulverslukkeren er førstevalget i hus, leilighet og hytte, men passer også for industri og kontor samt for transport og anleggsmaskiner.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

bilmodellNei
FargeNei
StørrelseNei

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: Brannslukker Housegard pulver 6kg 55A 233BC

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)