Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Bruksområder - Parat fluktmaske

Enkelt sagt, masken burde følge deg hvor enn du måtte være. Du vet aldri når du måtte trenge den eller når det bryter ut en brann.


Eksempler på bruksområder:

Private hjem
Selv om man kjenner sin egen bolig godt, er det ikke lett å komme seg ut når røyken fyller ganger og rom. Med Parat flukthette, som beskytter hele hodet, øker du sjansene for at du og din familie skal komme dere ut i frisk luft uten røykskader. Dette er spesielt viktig i større boligbygg, som blokker og bygårder.

På kontoret eller arbeidsplassen
Det er ikke bare boliger som brenner. I 2002 var det nesten 1100 branner i andre bygg, så du er nesten like utsatt på arbeidet som i hjemmet.

På hoteller
Brannsikkerheten på hoteller rundt om i verden har meget varierende kvalitet, så det kan være lurt å ta med sitt eget redningsutstyr. Det er ikke alle land som har like strenge krav til varsling som her i Norge. I tillegg er du på et ukjent sted og det kan ta tid å komme seg ut. Ved å benytte seg av Parat fluktmaske øker sjansene for å komme seg ut betraktelig.

På fly
Ved brann i et fly vil kabinen fort kunne bli fylt med røyk. Med Parat flukthette i håndbagasjen kan man "kjøpe" seg dyrebare minutter. Oksygenmaskene om bord vil kanskje løse ut, men disse beskytter ikke hele hodet, slik Parat flukthette gjør.

I bilen
Tunnelbranner krever mange liv, slik vi så i St. Gottard ulykken. Med Parat flukthette i bilen kan man ta seg ut og sjansene for å overleve en slik ulykke øker betraktelig.

Om bord i båt
Store fergebranner som Scandinavian Star-ulykken viser at branner om bord i båter krever mange liv. Ved å ha Parat flukthette for hånden kan man letter navigere seg gjennom røykfylte korridorer ut i frisk luft.