FRI FRAKT | Rask levering | 14 dagers åpent kjøp

CO detektor RadioLink, 230Vac Ei Electronics

Trådløs CO detektor fra Ei Electronics


OBS! Bestillingsvare, ca 1 ukes leveringstid

Tilgjengelighet: På lager

kr 2 499,00
Ei
  • Rask levering
  • 14 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt på alle ordre
  •  

Produktinformasjon

Detaljer

Ei262 er en CO detektor som får spenning fra 230Vac nettet. Lithium batteriene vil vare i ca 10 år og vil derfor leve lenger enn CO detektoren. De vil sørge for at CO detektoren vil fungere i opptil 4 uker uten 230Vac tilkobling. Enheten benytter en elektrokjemisk sensor for å måle CO nivået. Sensoren kan byttes etter 5 år slik at CO detektoren vil vare i 10 år totalt.
 
Den kan seriekobles med andre trådløse CO detektorer, varmedetektorer eller optiske detektorer i RadioLink serien. Med fjernkontrollenheten Ei411 kan enheten settes i pause, lokalisere utløst detektor og testes.
 
Ei262 er utstyrt med en Easi-Fit base som gjør det raskt og enkelt å installere enheten, samtidig som det er enkelt å bytte enheten. Easi-Fit basen vil automatisk koble til både 230Vac og batteriet når detektoren monteres på basen.
 
Virkemåte:
Når en alarmtilstand inntreffer vil Ei262 sende et alarmsignal til alle andre RadioLink enheter med samme huskode. (kun den enheten som utløste alarmen vil blinke med en rød diode). Den grønne dioden vil lyse fast for å indikere at 230Vac er tilstede.
 
Sirenen vil lyde og den røde dioden vil blinke i ulike frekvenser for å indikere ulike CO nivåer - se CO alarm tabellen. Sirenen vil pipe og den oransje dioden vil blinke hvert 40 sekund dersom det er en feil på sensoren. Dersom kun sirenen piper hvert 40 sekund indikerer det at backup batteriet bør byttes ut.
 
Test/Hush knappen vil enten avstille en falsk alarm (dersom den trykkes inn en gang) eller utføre en selvtest (dersom den trykkes og holdes inne). Merk at alarmen kan ikke avstilles dersom detektoren registrerer et CO nivå på 300ppm eller mer.
 
Minnefunksjon - etter at enheten har gått i alarm vil den røde dioden blinke hvert 40 sekund x antall ganger for å indikere nivået av CO gass som ble detektert. Trykkes det på Test/Hush knappen vil også få den røde dioden til å blinke så mange ganger som det nivået av gass som ble detektert.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

FargeNei
StørrelseNei

Produktomtaler

Skriv din egen omtale

You're reviewing: CO detektor RadioLink, 230Vac Ei Electronics

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)