Fri frakt på ordre over 500,- | 14 dagers åpent kjøp

Vinduslås

Lås husets mange bakdører – vinduene

Hva er poenget med solide inngangsdører når tyven finner veien inn gjennom verandadøra eller vinduet? Gjør noe med dette ved å installere vinduslåser som holder vinduet stengt for ubudne gjester. Med vinduslås er lufting mulig mens du sover trygt uten å risikere at noen åpner vinduet på vidt gap. Disse låsene kan du få både med og uten nøkkel. I tillegg til å være en tyverisikring, gjør en vinduslås at et åpent vindu ikke utgjør noen stor risiko for barn.

Bruksområder for vinduslåser

Vinduslåser kan du installere på de fleste vinduer og verandadører med hjørne mellom vindu og karm. Det kan være smart med en vinduslås både i campingvogn, på hytta eller hjemme. Vinduer er tross alt den vanligste inngangen for innbruddstyver sammen med verandadører og kjellerdører. Det er kanskje ekstra viktig å sikre campingvogna når du ferdes på utrygt farvann og hytta som du kanskje bare besøker et par ganger i året.

Vern om familien

Du kan ha så utsmykkede vinduer og verandadører du bare vil, men om en tyv bare kan komme seg inn som ved å skjære kniv i varm smør må noe gjøres. Kostbare ting eller ting med spesiell affeksjonsverdi for deg er verdt den lille summen det koster å anskaffe seg vinduslås. Og om det ikke er noen som bryter seg inn, er det kanskje noen i hjemmet som har lyst til å bryte seg ut. Pass på barna dine ved å installere en vinduslås som hindrer fritt fall.

1 vare(r)

per side

1 vare(r)

per side